RestorFX Halmstad

RestorFX är en marknadsledande aktör inom lackrestaurering med verksamhet i 45 länder. Vi, på RestorFX Halmstad, är stolta över att få erbjuda dessa unika tjänster till privatpersoner och företag i Halmstad med omnejd. Vi förbättrar nämligen bilvårdsbranschen genom att inte bara följa utan även leda utvecklingen och det är vi stolta över.Vi siktar alltid högre, anstränger oss hårdare och vill alltid ge mer.

Goda kundrelationer och innovativa lösningar/produkter samt vår utarbetade och internationellt beprövade modell gör oss till den rätta valet för dig som vill ta hand om din bil på bästa sätt. Våra produkter är marknadsledande och vårt lackskydd, ClearFX, är testad och godkänd av världens största flygplanstillverkare (The Boeing Company) för skydd av hela deras flygplansflotta.

Beslutsamhet och integritet

RestorFX levererar den mest effektiva, permanenta, innovativa tekniken och produkterna på marknaden med målet att vara i framkanten inom bilrestaurerings- och bilvårdsbranschen.

Vi är fast beslutna att ge våra kunder det absolut bästa som marknaden har ett erbjuda, och lite till. Vi drivs av passion för utveckling och en outtröttlig strävan att ständigt vara på jakt för att förbättra våra resultat inom alla områden. Vi drivs av utmaningar och engagemang, entusiasm kännetecknar vår inställning till att uppnå våra, högt uppsatta, mål.

Integritet är kärnan i RosterFX. Vi gör vårt yttersta för att hålla mer än vad vi lovar. Vi är dedikerade till att bygga och vinna förtroende genom att visa arbetsstolthet och den inre styrkan som vi besitter. Vi skall respektera och hedra våra värderingar i alla situationer. Vi ska visa vår bästa sida och stå pall för våra övertygelser oavsett hur svårt det än må vara. Vi värnar om vår integritet, våra produkter värnar om fordonens integritet.